Birou calculator B32 lungime 120 cm din oțel cromat și MDF lucios

1,309.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Birou calculator B32 lungime 120 cm din oțel cromat și MDF lucios

Biroul calculator B32 alb lucios, cu structură din oțel cromat și blat din MDF lucios, reprezintă alegerea perfectă pentru cei care apreciază un design smart și minimalist în spațiul lor de lucru. Cu dimensiuni bine proporționate și detalii tehnice de calitate, acest birou se integrează cu eleganță în orice mediu, aducând un aer modern și funcționalitate.

Dimensiunile biroului sunt:

Înălțime: 76 cm
Lățime: 60 cm
Lungime: 120 cm

Detaliile tehnice ale biroului evidențiază atenția la calitate și design:

Materialele folosite pentru construcție sunt otelul cromat, asigurând rezistență structurală, și MDF-ul lucios, conferind un aspect rafinat și modern.
Greutatea produsului este de 38.2 kg, garantând stabilitate și soliditate.
Asamblarea biroului este simplă și accesibilă oricui:

Produsul este livrat neasamblat, dar asamblarea poate fi realizată rapid și ușor cu ajutorul instrucțiunilor de montaj incluse în colet.

Utilizarea biroului este la fel de simplă precum aspectul său elegant:

Curățarea mobilierului se face cu o lavetă sau cu un prosop de hârtie ușor umed, menținând suprafața lucioasă a biroului în condiții impecabile.
Este recomandat să eviți utilizarea produselor chimice, cu excepția celor special concepute pentru îngrijirea mobilei, pentru a prelungi durabilitatea și aspectul biroului.
Biroul calculator B32 este alegerea potrivită pentru cei care doresc un spațiu de lucru ordonat, simplu și modern. Designul minimalist se pretează cu ușurință atât în biroul de acasă, cât și în mediul profesional, oferind un cadru plăcut în care să îți desfășori activitățile zilnice.

Investind într-un birou cu o structură solidă din oțel cromat și un blat elegant din MDF lucios, aduci nu doar funcționalitate în spațiul tău de lucru, ci și un element de design care completează armonios orice amenajare. Optând pentru acest birou, te bucuri de calitate și estetică într-un singur produs.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 39 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.