Birou Conti lungime 122cm culoare stejar wotan cu antracit

459.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Birou Conti lungime 122cm culoare stejar wotan cu antracit

Biroul Conti cu o lungime de 122 cm și o culoare într-o combinație elegantă de stejar wotan cu antracit se remarcă prin designul său atrăgător și funcționalitatea sa bine gândită. Iată de ce acest birou poate fi alegerea ideală pentru tine și spațiul tău de lucru.

Cu dimensiunile sale de 122x57x90 cm, biroul Conti oferă un spațiu generos de lucru, fiind potrivit pentru diverse activități, de la munca la domiciliu până la proiecte creative sau studiu intensiv. Designul său cu un sertar și trei spații de depozitare contribuie la organizarea eficientă a obiectelor de birou și menținerea ordinii în spațiul tău de lucru.

Materialele utilizate în construcția biroului sunt PAL furniruit, asigurând o combinație optimă între rezistență și estetică. Furnirul de stejar wotan conferă biroului un aspect natural și călduros, în timp ce zona antracit adaugă o notă de prospețime. Această combinație de culori creează un echilibru armonios și se integrează cu ușurință în diverse stiluri de decor.

Un aspect important al biroului Conti este funcționalitatea sa bine gândită. Sertarul oferă un spațiu de depozitare sigur pentru documente și obiecte personale, în timp ce cele trei spații deschise pot fi folosite pentru a expune cărți, decorațiuni sau alte elemente esențiale pentru activitatea ta de lucru. Această versatilitate contribuie la crearea unui mediu de lucru personalizat și organizat.

Asamblarea biroului este ușoară și rapidă, datorită instrucțiunilor de montaj detaliate incluse în colet. Chiar dacă nu ai experiență în asamblarea mobilierului, vei putea finaliza procesul fără probleme. Acest aspect face biroul potrivit pentru oricine caută o soluție convenabilă și accesibilă pentru spațiul lor de lucru.

În ceea ce privește întreținerea, biroul poate fi curățat cu ușurință cu o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umed. Este important să eviți utilizarea produselor chimice agresive, optând pentru soluții de curățare delicate care să mențină aspectul și durabilitatea biroului pe termen lung.

Biroul Conti cu lungimea sa de 122 cm și combinația de culori stejar wotan cu antracit reprezintă o opțiune excelentă pentru spațiul tău de lucru. Cu un design atractiv, materiale de calitate și funcționalitate bine echilibrată, acest birou poate deveni un element central în amenajarea biroului tău sau al spațiului de lucru la domiciliu, oferindu-ți un mediu de lucru eficient și plăcut.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 30 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.