Birou cu role B233 lungime 60 cm structură din MDF și aluminiu

239.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Birou cu role B233 lungime 60 cm structură din MDF și aluminiu

Alegerea unui birou potrivit pentru spațiul tău de lucru este crucială pentru eficiența și confortul zilnic. Biroul cu role B233, cu structură din MDF și aluminiu, vine cu o serie de caracteristici care îl fac o alegere atractivă pentru cei care caută funcționalitate și design modern. Iată de ce ar putea fi Biroul B233 alegerea ideală pentru tine.

Biroul B233 se remarcă printr-un design contemporan și practic, având un cadru din aluminiu care adaugă nu doar stabilitate, ci și un aspect modern și elegant. Combinarea materialului MDF cu aluminiul evidențiază atenția la detalii și calitatea construcției. Culoarea maro închis conferă biroului o notă caldă și sofisticată, integrându-se armonios în diverse scheme de design interior.

Cu dimensiuni de 60 cm lungime, 48 cm lățime și o înălțime de 73 cm, Biroul B233 este conceput pentru a se potrivi în spații diverse, fiind ideal pentru birouri mici sau camere cu spațiu limitat. Greutatea redusă de 8 kg adaugă mobilitate, facilitând mutarea biroului în funcție de nevoile tale.

Detaliile tehnice ale biroului evidențiază atât rezistența, cât și ușurința în utilizare. Cadrele din aluminiu asigură o structură solidă și durabilă, în timp ce MDF-ul conferă biroului o suprafață rezistentă la uzură. Acest birou este ideal pentru persoanele active care doresc să-și organizeze spațiul de lucru într-un mod eficient și modern.

Montajul biroului este rapid și ușor, fiind conceput pentru auto-asamblare. Instrucțiunile detaliate din colet te vor ghida pas cu pas în procesul de asamblare, făcând experiența de instalare accesibilă chiar și pentru cei mai puțin familiarizați cu montarea mobilierului.

În ceea ce privește întreținerea, biroul poate fi curățat cu ușurință cu o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umed. Este important să eviți utilizarea produselor chimice agresive și să folosești doar soluții special concepute pentru îngrijirea mobilei, pentru a păstra aspectul biroului în condiții optime.

Este important să menționăm că prețul afișat nu include montajul, deoarece produsul este destinat pentru auto-asamblare. Acest aspect poate fi un avantaj pentru cei care apreciază posibilitatea de a-și asambla singuri mobilierul și de a economisi astfel costurile de montaj.

În concluzie, Biroul cu role B233 reprezintă o alegere practică și estetică pentru cei care caută un spațiu de lucru modern și funcțional. Cu un design atractiv, construcție durabilă și ușurință în asamblare, acest birou ar putea să devină un element central în spațiul tău de lucru, oferind un mediu propice productivității și confortului.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 8 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.