Birou elegant B39 lungime 110 cm cu finisaj MDF lamilat în dublă linie

689.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Birou elegant B39 lungime 110 cm cu finisaj MDF lamilat în dublă linie

Alegerea unui birou pentru spațiul tău de lucru este esențială pentru crearea unei atmosfere plăcute și pentru îmbunătățirea eficienței în timpul orelor de lucru. Biroul elegant B39 reprezintă o opțiune deosebită, iar iată de ce ar putea fi alegerea potrivită pentru tine.

Biroul elegant B39 impresionează prin designul său simplu, dar elegant. Finisajul din MDF laminat în dublă linie și cromatica subtilă adaugă un element de rafinament, iar aspectul minimalist contribuie la crearea unei amenajări moderne în spațiul tău de lucru. Dimensiunile acestuia, cu înălțimea de 76 cm, adâncimea de 55 cm și lungimea de 110 cm, îl fac potrivit pentru diverse spații și necesități.

Realizat dintr-o combinație de MDF laminat și metal, biroul aduce împreună durabilitatea și aspectul estetic. Greutatea moderată de 29 kg face ca mutarea și rearanjarea biroului să fie o sarcină ușoară. Culoarea Nuc Honey în combinație cu negrul adaugă o notă caldă și modernă, permitându-ți să integrezi biroul în diverse scheme de design interior.

Asamblarea biroului este rapidă și ușoară, iar instrucțiunile detaliate din colet îți vor ghida pașii în procesul de montare. Acest aspect practic este benefic pentru cei care caută soluții eficiente și rapide pentru amenajarea spațiului de lucru.

În ceea ce privește întreținerea, biroul poate fi curățat cu ușurință cu o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umed. Este important să eviți utilizarea produselor chimice dure și să folosești doar cele destinate îngrijirii mobilei pentru a păstra finisajul și aspectul biroului în condiții optime.

Biroul elegant B39 vine cu o garanție extinsă de 24 de luni împotriva defectelor de fabricație, ceea ce reflectă încrederea producătorului în calitatea produsului. Este întotdeauna recomandat să citești cu atenție termenii și condițiile de garanție pentru a înțelege exact ce acoperă aceasta. Garanția, însă, nu acoperă daunele cauzate de utilizarea neconformă sau uzura naturală rezultată din utilizarea normală a produsului.

Este important să menționezi că prețul afișat nu include montajul sau alte produse de mobilier și obiecte decorative. Acest aspect poate fi important în planificarea bugetului și în stabilirea dacă acest birou se potrivește în mod ideal nevoilor tale specifice.

Biroul elegant B39 pare să ofere o combinație perfectă între estetică rafinată, funcționalitate și durabilitate. Alegerea unui birou este, în cele din urmă, subiectivă și depinde în mare măsură de preferințele personale și de cerințele spațiului tău de lucru.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 29 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.