Birou gaming Highscore 3 lungime 160cm + comodă pe role

1,981.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Birou gaming Highscore 3 lungime 160cm + comodă pe role

Biroul gaming Highscore 3 cu iluminare și comodă pe role este o alegere excelentă pentru pasionații de gaming și nu numai. Cu dimensiuni generoase și caracteristici bine gândite, acest ansamblu aduce o combinație perfectă între funcționalitate și design modern. Iată de ce ar trebui să alegi acest birou pentru spațiul tău de lucru sau zona de gaming.

Biroul are o lungime de 160 cm, adâncimea de 70 cm și o înălțime de 92 cm, oferind astfel un spațiu generos pentru a-ți organiza echipamentele și a desfășura activitățile de gaming într-un mod confortabil. Greutatea de 48 kg indică o construcție solidă și durabilă, iar calitatea materialului PAL asigură rezistență pe termen lung.

Comoda pe role, cu dimensiunile sale de 125x45x60 cm și o greutate de 20 kg, adaugă funcționalitate și spațiu suplimentar de depozitare. Rolurile permit mutarea ușoară a comodei în funcție de nevoile tale, iar dimensiunile sale compacte o fac potrivită pentru a fi plasată în diverse colțuri ale camerei tale.

Caracteristicile specifice biroului gaming Highscore 3 sunt menite să ofere o experiență de gaming îmbunătățită. Iluminarea cu LED-uri în culori albastru, roșu și verde adaugă un element vizual spectaculos și poate fi ajustată în funcție de preferințele tale. Manerele de plastic și detaliile de design contribuie la estetica modernă a ansamblului.

Biroul dispune de un sertar, o ușă rotativă, un orificiu pentru cablu și rafturi, toate proiectate pentru a asigura o organizare eficientă a spațiului. Ușa rotativă poate fi utilă pentru a ascunde sau expune echipamentele în funcție de necesități, iar orificiul pentru cablu contribuie la menținerea ordinii și a esteticii.

Asamblarea ansamblului este rapidă și ușoară, datorită instrucțiunilor de montaj incluse în colet. Poți să te bucuri de noul tău birou și comodă într-un timp scurt, chiar și fără experiență anterioară în asamblarea mobilierului.

Pentru întreținere, curățarea mobilei se face simplu cu o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umed. Este important să eviți produsele chimice agresive, optând pentru soluții de curățare delicate pentru a menține aspectul și durabilitatea mobilei.

Garantia de 24 de luni adăugată la acest ansamblu subliniază calitatea și încrederea producătorului în produsul său. Cu toate acestea, este important să reții că garantia nu acoperă daunele cauzate de utilizarea neconformă sau uzura naturală cauzată de utilizarea normală a mobilei.

Ansamblul Biroul gaming Highscore 3 cu iluminare și comodă pe role este o alegere potrivită pentru cei pasionați de gaming sau pentru oricine caută un birou modern și funcțional. Cu dimensiuni generoase, caracteristici specifice gaming-ului și design atractiv, acest ansamblu poate deveni un element central în amenajarea spațiului tău de lucru sau al zonei de gaming, oferindu-ți o experiență practică și plăcută.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 68 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.