Birou Manager lungime 160cm culoare stejar sonoma cu alb

1,388.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Birou Manager lungime 160cm culoare stejar sonoma cu alb

Biroul Manager de lungime 160 cm în culoarea stejar sonoma cu alb este alegerea ideală pentru cei care caută un ansamblu elegant și funcțional pentru spațiul lor de lucru. Cu dimensiuni generoase și caracteristici bine gândite, acest birou creează un mediu de lucru organizat și plăcut. Iată de ce ar trebui să alegi acest ansamblu pentru biroul tău.

Cu o lungime de 160 cm și adâncime de 130 cm, ansamblul oferă un spațiu amplu pentru activități diverse. Greutatea sa de 60 kg indică o construcție solidă și durabilă, asigurându-ți că mobilierul va rezista utilizării zilnice pe termen lung. Cele două componente principale ale ansamblului, biroul și buffetul, au dimensiuni detaliate de 140x65x76 cm și respectiv 130x40x62 cm.

Materialul folosit în construcția ansamblului este PAL foliat din clasa de calitate E1, garantând nu doar aspectul estetic, ci și rezistența la uzură. Culoarea stejar sonoma cu alb adaugă un aer modern și luminos, contribuind la crearea unei atmosfere plăcute în spațiul de lucru. Manerele de plastic cu aspect de aluminiu adaugă un detaliu elegant și practic.

Biroul Manager dispune de un sertar, două uși și două compartimente deschise, asigurând suficient spațiu pentru depozitarea documentelor, obiectelor personale și a altor accesorii de birou. Flexibilitatea sa este îmbunătățită prin faptul că poate fi montat pe ambele părți, permițându-ți să ajustezi configurarea în funcție de nevoile tale.

Balamalele metalice stabile contribuie la durabilitatea și funcționalitatea mobilierului, asigurând o deschidere și închidere ușoară și fără probleme. Asamblarea ansamblului este rapidă și ușoară, cu instrucțiuni detaliate incluse în colet. Chiar și fără experiență anterioară în asamblarea mobilei, vei putea finaliza procesul cu ușurință.

Pentru întreținere, curățarea ansamblului se realizează cu ușurință cu o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umed. Este important să eviți utilizarea produselor chimice agresive și să optezi pentru soluții de curățare delicate pentru a menține aspectul și durabilitatea mobilierului.

Garantia de 24 de luni adăugată la acest ansamblu subliniază calitatea și încrederea producătorului în produsul său. Cu toate acestea, este important să reții că garantia nu acoperă daunele cauzate de utilizarea neconformă sau uzura naturală cauzată de utilizarea normală a mobilierului.

Ansamblul Birou Manager de lungime 160 cm în culoarea stejar sonoma cu alb reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc un birou elegant și funcțional. Cu caracteristici bine gândite, materiale de calitate și un design atrăgător, acest ansamblu poate deveni un element central în amenajarea biroului tău, oferindu-ți un mediu de lucru eficient și plăcut.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 60 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.