Birou pe colț Tanga cu raft pentru tastatură lungime 137cm

1,023.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Birou pe colț Tanga cu raft pentru tastatură lungime 137cm

Biroul pe colț Tanga cu raft pentru tastatură, având o lungime de 137 cm, reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc să optimizeze spațiul de lucru și să beneficieze de un mobilier funcțional și estetic. Iată de ce ar trebui să alegi biroul Tanga pentru colțul tău de lucru.

Cu dimensiuni de 137x95x94 cm și o greutate de 60 kg, acest birou oferă un spațiu de lucru generos și versatil, fiind potrivit pentru diverse configurări de birouri sau colțuri de studiu. Construcția sa din PAL asigură durabilitate și rezistență în timp, în timp ce combinația de culori sonoma și sertare albe adaugă un aspect modern și atrăgător.

Manerele de plastic cu aspect de aluminiu adaugă un detaliu elegant biroului și facilitează deschiderea sertarelor, contribuind la aspectul modern și la funcționalitatea generală a mobilierului.

Biroul dispune de 2 sertare, rafturi deschise și un raft special proiectat pentru tastatură, oferind suficient spațiu pentru depozitarea eficientă a documentelor, obiectelor personale și, desigur, pentru tastatură. Configurația în colț permite optimizarea spațiului și integrarea perfectă în orice cameră sau birou.

Asamblarea produsului este simplă și rapidă, cu instrucțiuni detaliate de montaj incluse în colet. Cu puțină atenție și urmând pașii indicați, vei avea biroul pregătit pentru utilizare în cel mai scurt timp posibil.

Pentru întreținere, mobilierul se curăță ușor cu o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umezită. Este recomandat să eviți utilizarea produselor chimice agresive și să folosești soluții de curățare delicate pentru a menține biroul în stare optimă.

Garanția de 24 de luni adăugată la acest birou confirmă calitatea și încrederea producătorului în produsul său. Este important să ții cont că garantia acoperă doar defectele de fabricație, iar daunele cauzate de utilizarea neconformă sau uzura naturală rezultată din folosirea normală a produsului nu sunt incluse.

Biroul pe colț Tanga cu raft pentru tastatură de lungime 137 cm reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută un birou spațios, funcțional și estetic plăcut. Cu caracteristici bine gândite și un design modern, biroul Tanga este soluția ideală pentru crearea unui colț de lucru eficient în locuința ta.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 60 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.