Birou pentru calculator cu sertare Adria lungime 120cm

477.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Birou pentru calculator cu sertare Adria lungime 120cm

Alegerea unui birou pentru calculator este o decizie importantă, influențând nu doar aspectul spațiului de lucru, ci și eficiența activităților zilnice. Biroul pentru calculator Adria, cu o lungime de 120 cm, se evidențiază prin caracteristicile sale bine gândite și designul modern. Iată de ce acest birou ar putea fi alegerea perfectă pentru tine.

Cu dimensiunile sale de 120x50x76 cm, biroul Adria oferă un spațiu generos pentru a-ți organiza echipamentele și a desfășura activitățile de lucru sau studiu într-un mod eficient. Greutatea sa de 26,9 kg indică o construcție solidă, conferindu-i stabilitate și durabilitate în utilizarea de zi cu zi.

Materialul principal utilizat în construcția biroului este PAL, un material rezistent și ușor de întreținut. Culoarea beton/alb adaugă un aspect modern și versatil biroului, făcându-l potrivit pentru diverse stiluri de decor. Manerele de plastic cu aspect de aluminiu adaugă un detaliu subtil și funcțional, contribuind la aspectul estetic și ergonomic al biroului.

Biroul Adria dispune de 3 sertare și un raft deschis, oferind o soluție eficientă de depozitare și organizare a obiectelor de birou. Sertarele sunt utile pentru documente, instrumente de scris sau alte obiecte personale, în timp ce raftul deschis poate găzdui cărți, decorațiuni sau echipamente tehnologice.

Asamblarea biroului este simplă și rapidă, datorită instrucțiunilor de montaj detaliate incluse în colet. Procesul poate fi realizat cu ușurință, chiar și de către cei care nu au experiență în asamblarea mobilierului. Acest aspect face biroul potrivit pentru cei care caută o soluție convenabilă și accesibilă pentru spațiul lor de lucru.

În ceea ce privește întreținerea, biroul poate fi curățat cu ușurință cu o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umed. Este important să eviți utilizarea produselor chimice agresive și să optezi pentru soluții de curățare delicate, astfel încât biroul să rămână în condiții optime pe termen lung.

Garantia de 24 de luni adăugată la acest birou subliniază calitatea și încrederea producătorului în produsul său. Totuși, este important să reții că garantia nu acoperă daunele cauzate de utilizarea neconformă sau uzura naturală cauzată de utilizarea normală a biroului.

Biroul pentru calculator Adria reprezintă o alegere practică și estetică pentru spațiul tău de lucru. Cu un design modern, caracteristici bine gândite și o construcție solidă, acest birou poate deveni un element central în amenajarea biroului sau a spațiului de lucru la domiciliu, oferindu-ți un mediu de lucru organizat și plăcut.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 27 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.