Birou pentru calculator cu sertare Primus 1 lungime 110cm

831.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Birou pentru calculator cu sertare Primus 1 lungime 110cm

Biroul pentru calculator cu sertare Primus 1, având o lungime de 110 cm, este alegerea perfectă pentru cei care caută un spațiu de lucru eficient și bine organizat. Cu dimensiuni adaptate nevoilor cotidiene și caracteristici funcționale, acest birou se integrează armonios în orice mediu de lucru sau spațiu de studiu. Iată de ce ar trebui să alegi acest birou pentru calculator.

Cu dimensiuni de 110x65x74 cm și o greutate de 30 kg, biroul oferă un spațiu de lucru suficient de generos, în timp ce dimensiunile sale compacte îl fac potrivit pentru variatele încăperi sau colțuri ale casei tale. Construcția din PAL asigură durabilitate și rezistență, iar culoarea albă conferă biroului un aspect modern și luminos.

Picioarele de plastic cu aspect de aluminiu adaugă un detaliu elegant și contemporan, contribuind la estetica generală a biroului. Această caracteristică nu numai că îmbunătățește aspectul, dar și facilitează curățarea, asigurând o suprafață ușor de întreținut.

Biroul dispune de 3 sertare și un raft deschis, oferind suficient spațiu pentru depozitarea documentelor, a materialelor de birou sau a altor obiecte personale. Raftul deschis poate fi folosit pentru a ține la îndemână cărți, dosare sau alte obiecte pe care dorești să le ai accesibile rapid.

Asamblarea produsului este simplă și rapidă, cu instrucțiuni detaliate de montaj incluse în colet. Chiar și fără experiență anterioară în asamblarea mobilei, vei putea finaliza procesul cu ușurință. Este important să respecți instrucțiunile pentru a asigura stabilitatea și funcționalitatea corespunzătoare a biroului.

Pentru întreținere, mobilierul se curăță ușor cu o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umed. Este recomandat să eviți utilizarea produselor chimice agresive și să folosești soluții de curățare delicate pentru a menține biroul în stare optimă.

Garantia de 24 de luni adăugată la acest birou subliniază calitatea și încrederea producătorului în produsul său. Este important de menționat că garantia acoperă defectele de fabricație, însă nu include daunele cauzate de utilizarea neconformă sau uzura naturală rezultată din folosirea normală a produsului.

În concluzie, biroul pentru calculator cu sertare Primus 1 de lungime 110 cm este alegerea perfectă pentru cei care doresc să își organizeze eficient spațiul de lucru. Cu designul său modern, caracteristicile funcționale și ușurința de asamblare, acest birou oferă un mediu de lucru plăcut și ordonat pentru activitățile tale zilnice.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 30 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.