Birou pentru calculator cu sertare Primus 2 lungime 145cm

1,032.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Birou pentru calculator cu sertare Primus 2 lungime 145cm

Biroul pentru calculator cu sertare Primus 2, având o lungime de 145 cm, este o alegere excelentă pentru cei care caută un spațiu de lucru bine organizat și funcțional. Cu dimensiuni adaptate nevoilor cotidiene și caracteristici inteligente, acest birou se integrează perfect în orice mediu de lucru sau colț de studiu. Iată de ce ar trebui să alegi biroul Primus 2 pentru calculatorul tău.

Cu dimensiuni de 145x65x74 cm și o greutate de 45 kg, biroul oferă un spațiu de lucru generos și stabil. Construcția sa din PAL asigură durabilitate și rezistență, în timp ce culoarea albă conferă biroului un aspect modern și luminos, potrivit pentru diverse stiluri de amenajare.

Picioarele de plastic cu aspect de aluminiu nu numai că adaugă un detaliu elegant biroului, dar și facilitează curățarea, asigurând o suprafață ușor de întreținut. Această caracteristică nu doar îmbunătățește estetica, ci și contribuie la stabilitatea biroului.

Biroul dispune de 3 sertare, două rafturi deschise și o ușă, oferind suficient spațiu pentru organizarea eficientă a documentelor, obiectelor personale și a altor accesorii de birou. Rafturile deschise pot fi utilizate pentru a ține la îndemână cărți, dosare sau alte obiecte pe care dorești să le ai accesibile rapid. Ușa adaugă un spațiu închis pentru obiecte pe care preferi să le păstrezi ascunse.

Asamblarea produsului este simplă și rapidă, cu instrucțiuni detaliate de montaj incluse în colet. Chiar și fără experiență anterioară în asamblarea mobilei, vei putea finaliza procesul fără probleme. Este important să respecți instrucțiunile pentru a asigura stabilitatea și funcționalitatea corespunzătoare a biroului.

Pentru întreținere, curățarea biroului se realizează ușor cu o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umed. Este recomandat să eviți utilizarea produselor chimice agresive și să folosești soluții de curățare delicate pentru a menține aspectul și durabilitatea biroului.

Garantia de 24 de luni oferă un plus de încredere în calitatea produsului. Este important să reții că garantia acoperă doar defectele de fabricație, iar daunele cauzate de utilizarea neconformă sau uzura naturală rezultată din folosirea normală a produsului nu sunt incluse.

Biroul pentru calculator cu sertare Primus 2 de lungime 145 cm este alegerea ideală pentru cei care doresc să își optimizeze spațiul de lucru cu un mobilier practic și estetic. Cu caracteristici bine gândite și o construcție solidă, biroul Primus 2 îți oferă un mediu de lucru eficient și organizat pentru activitățile tale zilnice.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 45 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.