Birou pentru calculator Elmo lungime 120cm antracit cu stejar wotan

529.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Birou pentru calculator Elmo lungime 120cm antracit cu stejar wotan

Alegerea unui birou pentru calculator este esențială pentru crearea unui spațiu de lucru eficient și confortabil. Biroul pentru calculator Elmo, cu o lungime de 120 cm și finisaj în culorile stejar wotan și antracit, este o opțiune care combină funcționalitatea cu estetica modernă. Iată de ce acest birou ar putea fi alegerea ideală pentru spațiul tău de lucru.

Cu dimensiunile sale de 120x55x78 cm, biroul oferă un spațiu generos pentru activitățile tale de lucru sau de studiu. Designul său practic este potrivit atât pentru utilizarea într-un birou la domiciliu, cât și pentru a completa designul modern al spațiului tău de lucru. Cu o greutate de 33 kg, biroul Elmo este robust și stabil, asigurându-ți un mediu de lucru solid.

Materialul principal utilizat în construcția biroului este pal laminat, un material rezistent și durabil. Finisajul în stejar wotan cu antracit adaugă o notă de eleganță și modernitate biroului. Stejarul wotan conferă un aspect natural și cald, în timp ce antracitul adaugă un contrast subtil și o notă contemporană.

Biroul pentru calculator Elmo este proiectat pentru a satisface nevoile utilizatorilor moderni. Structura sa solidă oferă spațiu suficient pentru echipamentele informatice și accesorii, facilitând organizarea eficientă a spațiului de lucru. Rafturile și sertarele sunt plasate strategic pentru a asigura acces ușor la toate lucrurile necesare, contribuind astfel la menținerea ordinii și a eficienței.

Montajul biroului Elmo este rapid și ușor, iar instrucțiunile detaliate incluse în colet îți vor ghida pașii în procesul de asamblare. Acest aspect face biroul potrivit pentru oricine, indiferent de nivelul de experiență în asamblarea mobilierului.

Cu privire la întreținere, biroul poate fi curățat cu ușurință cu o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umed. Este important să eviți utilizarea produselor chimice agresive, optând pentru soluții de curățare delicate pentru a prelungi durata de viață și pentru a păstra aspectul biroului în condiții optime.

Biroul pentru calculator Elmo cu lungimea de 120 cm și finisaj în stejar wotan și antracit este o alegere practică și estetică pentru spațiul tău de lucru. Cu un design modern, materiale de calitate și funcționalitate bine gândită, acest birou poate deveni un element central în amenajarea spațiului tău, oferindu-ți un mediu propice pentru activitățile tale de lucru sau studiu.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 33 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.