Birou Tablo B lungime 110 cm structură din MDF și metal vopsit

559.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Birou Tablo B lungime 110 cm structură din MDF și metal vopsit

Alegerea unui birou pentru spațiul tău de lucru este o decizie importantă, iar biroul Tablo B lungime 110 cm cu structură din MDF și metal vopsit pare să ofere o serie de avantaje care pot face acest produs alegerea potrivită pentru tine. Vom explora mai detaliat caracteristicile și beneficiile acestui birou, ajutându-te să înțelegi de ce poate fi o opțiune excelentă pentru nevoile tale.

Birourile Tablo B se remarcă prin designul lor smart și minimalist, fiind create din elemente structurale simple. Această estetică modernă aduce un aer proaspăt și contemporan în spațiul tău de lucru, ceea ce poate contribui la crearea unei atmosfere plăcute. Stejarul sonoma închis este o alegere elegantă și versatilă în ceea ce privește culoarea, potrivindu-se cu diverse stiluri de decor.

Cu dimensiuni de 110 cm lungime, 76 cm înălțime și 48 cm adâncime, Biroul Tablo B oferă un spațiu generos pentru a lucra și depozita diverse obiecte. Este proiectat cu atenție la detalii, având un cadru din metal vopsit negru care adaugă nu doar stabilitate, ci și un aspect industrial modern. Combinarea MDF-ului cu structura metalică asigură durabilitate și rezistență, iar faptul că MDF-ul este rezistent la umiditate îl face potrivit pentru acest tip de mobilier.

Montajul acestui birou este simplu și rapid, putând fi realizat pe baza instructiunilor din colet. Este un avantaj major pentru cei care caută o soluție convenabilă și eficientă în ceea ce privește asamblarea mobilierului. Feroneria de cea mai bună calitate contribuie la funcționalitatea biroului, asigurând o experiență de utilizare fără probleme.

În ceea ce privește întreținerea, este ușor de curățat cu o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umed. Este important să eviți utilizarea produselor chimice agresive, cu excepția celor special destinate îngrijirii mobilei, pentru a menține aspectul și durabilitatea pe termen lung.

Produsul vine cu o garanție de 24 de luni împotriva defectelor de fabricație, reflectând încrederea producătorului în calitatea produsului. Este important să citești cu atenție condițiile de garanție, iar faptul că acest birou nu acoperă daunele cauzate de utilizarea neconformă sau uzura naturală adaugă un element de transparență în relația cu clientul.

Pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere, ia în considerare nevoile tale specifice de spațiu, preferințele de design și bugetul disponibil. Biroul Tablo B pare să ofere o combinație echilibrată între estetică modernă, funcționalitate și durabilitate, făcându-l o opțiune demnă de luat în considerare pentru spațiul tău de lucru.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 11 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.