Birou tineret Fino lungime 120 cm cu finisaj finisaj PAL

369.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Birou tineret Fino lungime 120 cm cu finisaj finisaj PAL

Alegerea unui birou pentru tineret sau pentru spațiul de lucru de acasă este o decizie importantă, iar Biroul Fino lungime 120 cm cu finisaj PAL pare să ofere o serie de caracteristici care îl fac o alegere atrăgătoare pentru amenajarea unui „home office” sau a unei camere de tineret. Iată de ce ar putea fi Biroul Fino alegerea ideală pentru tine.

Biroul Fino impresionează printr-un design simplu și elegant, aducând un aer modern în spațiul tău de lucru sau în camera de tineret. Finisajul PAL melaminat în dublă linie cu cromatică subtilă și aspect minimalist contribuie la crearea unei amenajări pline de stil. Această estetică poate transforma spațiul într-un loc confortabil și plăcut, perfect pentru studiu sau activități creative.

Cu dimensiuni de 85 cm în înălțime, 57 cm în lățime și o lungime de 120 cm, Biroul Fino oferă un spațiu generos pentru activitățile tale de lucru sau studiu. Greutatea moderată de 22 kg îl face ușor de mutat și rearanjat în funcție de nevoile tale.

Detaliile tehnice ale acestui birou sunt concepute pentru a asigura atât funcționalitate, cât și durabilitate. Structura solidă din PAL melaminat este rezistentă la uzură și oferă o durabilitate sporită produsului. Culoarea stejar honey (auriu) în combinație cu albul adaugă o notă de prospețime și luminozitate, potrivindu-se într-o varietate de scheme de design interior.

Biroul Fino este dotat cu 2 rafturi, oferind spații suplimentare pentru depozitare. Aceasta înseamnă că obiectele de papetărie și alte lucruri necesare la masa de lucru vor fi mereu la îndemână și ordonate. Capacitatea de a susține o greutate de până la 20 kg adaugă versatilitate, permițându-ți să așezi pe birou atât echipamentul de lucru cât și decoruri sau accesorii personale.

Asamblarea biroului este rapidă și ușoară, ghidată de instructiunile detaliate din colet. Aceasta este o veste bună pentru cei care caută soluții practice și eficiente în ceea ce privește mobilierul.

În ceea ce privește întreținerea, biroul poate fi curățat cu ușurință cu o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umed. Este important să eviți utilizarea produselor chimice agresive și să optezi pentru soluții special concepute pentru îngrijirea mobilei, astfel încât să păstrezi aspectul și durabilitatea pe termen lung.

Biroul Fino vine cu o garanție extinsă de 24 de luni împotriva defectelor de fabricație, indicând încrederea producătorului în calitatea produsului. Este esențial să citești cu atenție termenii și condițiile de garanție pentru a înțelege exact ce acoperă aceasta. Garanția nu acoperă daunele cauzate de utilizarea neconformă sau uzura naturală rezultată din utilizarea normală a produsului.

Notă importantă: Prețul afișat nu include montajul și alte produse de mobilier sau obiecte de decor. Acest aspect trebuie luat în considerare în calculul total al costurilor și planificarea bugetului. În concluzie, Biroul Fino pare să ofere o soluție echilibrată între estetică, funcționalitate și durabilitate, fiind o opțiune demnă de luat în considerare pentru spațiul tău de lucru sau camera de tineret.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 22 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.