Birou tineret Grosso lungime 149 cm cu finisaj finisaj PAL

699.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Birou tineret Fino lungime 120 cm cu finisaj finisaj PAL

Alegerea unui birou pentru tineret sau „home office” este o decizie importantă, iar Biroul Grosso lungime 149 cm cu finisaj PAL pare să ofere o combinație perfectă între design elegant și funcționalitate practică. Iată de ce acest birou ar putea să fie alegerea ideală pentru tine.

Biroul Grosso se evidențiază printr-un design simplu și elegant, oferind un aspect minimalist care se potrivește perfect într-un „home office” modern sau într-o cameră de tineret. Finisajul PAL melaminat în dublă linie cu cromatică subtilă adaugă un plus de rafinament, contribuind la crearea unei amenajări moderne și plăcute.

Cu dimensiuni generoase, având o lungime de 149 cm, lățimea de 50 cm și înălțimea până la blat de 74 cm, Biroul Grosso oferă un spațiu de lucru suficient pentru diverse activități. Greutatea de 41 kg sugerează o construcție solidă, iar aceasta poate adăuga stabilitate biroului, asigurându-ți un mediu de lucru sigur și confortabil.

Detaliile tehnice ale biroului subliniază atenția la detalii și funcționalitatea. Structura solidă din PAL melaminat conferă biroului o rezistență și durabilitate sporită, asigurându-ți că acesta va rezista testului timpului. Culoarea stejar wotan în combinație cu antracitul adaugă o notă de eleganță și versatilitate, permitându-ți să integrezi biroul într-o varietate de stiluri de decor.

Biroul Grosso vine prevăzut cu 4 rafturi și un sertar, oferind suficient spațiu pentru depozitarea eficientă a obiectelor de papetărie și a altor lucruri necesare la masa de lucru. Aceasta este o caracteristică utilă pentru organizarea spațiului de lucru și menținerea ordinii, elemente esențiale pentru un „home office” productiv.

Asamblarea biroului este ușoară și rapidă, ghidată de instructiunile detaliate incluse în colet. Aceasta este o veste bună pentru cei care caută soluții practice și eficiente în ceea ce privește mobilierul pentru acasă.

În ceea ce privește întreținerea, biroul poate fi curățat cu ușurință cu o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umed. Este important să eviți utilizarea produselor chimice agresive și să optezi pentru soluții special concepute pentru îngrijirea mobilei, astfel încât să păstrezi biroul în condiții optime.

Biroul Grosso este însoțit de o garanție extinsă de 24 de luni împotriva defectelor de fabricație, demonstrând încrederea producătorului în calitatea produsului. Este crucial să citești cu atenție termenii și condițiile de garanție pentru a înțelege exact ceea ce acoperă aceasta. Garanția, însă, nu acoperă daunele cauzate de utilizarea neconformă sau uzura naturală rezultată din utilizarea normală a produsului.

Notă importantă: Prețul afișat nu include montajul și alte produse de mobilier sau obiecte de decor. Acest aspect trebuie luat în considerare în calculul total al costurilor și planificarea bugetului. În concluzie, Biroul Grosso pare să ofere o soluție echilibrată între estetică, funcționalitate și durabilitate, fiind o alegere potrivită pentru spațiul tău de lucru sau camera de tineret.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 41 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.