Scaun birou cu brațe pentru copii Andy culoare mov cu gri

489.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Scaun birou cu brațe pentru copii Andy culoare mov cu gri

Scaunul de birou cu brațe pentru copii Andy într-o nuanță vibrantă de mov cu gri este un companion practic și modern pentru spațiul de lucru al micuțului tău.

Confort și ergonomie

Cu un design plăcut și funcționalități adaptate nevoilor copiilor, acest scaun asigură nu doar confort, ci și o experiență vizuală plăcută.

Dimensiuni și reglaj

Cu o lățime de 56 cm și o adâncime de 41 cm, scaunul Andy este perfect dimensionat pentru a se potrivi în camera de studiu a copilului tău. Înălțimea totală reglabilă între 87 și 95 cm permite ajustarea la creșterea micuțului, asigurând o potrivire perfectă pe măsură ce copilul crește.

Detalii tehnice

Scaunul de birou Andy pentru copii are o structură solidă din metal, oferind stabilitate și durabilitate pe termen lung. Tapițat cu o stofă de calitate, scaunul emană confort și este ușor de întreținut. Nuanța atrăgătoare de mov cu gri adaugă o notă de veselie și stil biroului copilului tău. Scaunul poate susține o greutate maximă de 120 kg și beneficiază de o garanție extinsă de 24 de luni.

Montaj ușor

Produsul este livrat neasamblat, dar asamblarea este rapidă și ușoară, necesitând doar 15-20 de minute și ghidându-te pe baza detaliatelor instrucțiuni din colet.

Îngrijire și curățare

Curățarea scaunului Andy este simplă, necesitând doar o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umed. Pentru a menține aspectul și durabilitatea scaunului, evită utilizarea produselor chimice agresive, optând pentru soluții special concepute pentru îngrijirea mobilei.

Transformă zona de studiu a copilului tău într-un mediu plăcut și stimulativ cu ajutorul scaunului de birou Andy. Echipat cu caracteristici ergonomice și o estetică veselă, acest scaun contribuie nu doar la confortul micuțului, ci și la crearea unei atmosfere de învățare plăcută și distractivă. Investește într-un mobilier adaptat nevoilor copilului tău, oferindu-i un loc plăcut pentru dezvoltare și creativitate.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 15 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.