Scaun birou ergonomic pentru copii Spiker culoare violet

349.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Scaun birou ergonomic pentru copii Spiker culoare violet

Alegerea scaunului birou pentru copii este crucială pentru confortul și dezvoltarea sănătoasă a micuțului tău. Scaunul birou ergonomic pentru copii Spiker, într-o nuanță vibrantă de violet, nu numai că adaugă o notă de culoare plină de energie în camera copilului tău, dar oferă și caracteristici de design și funcționalitate de ultimă generație.

Cu o lățime de 52 cm și o adâncime de 50 cm, acest scaun este proiectat pentru a se potrivi perfect în spațiul de studiu al copilului tău. Înălțimea totală reglabilă între 80 și 91 cm permite adaptarea scaunului la nevoile crescânde ale copilului, asigurându-se că poziția sa de ședere este mereu confortabilă.

Materialele folosite pentru scaunul Spiker includ stofa și plasa, garantând astfel o ventilare optimă și o senzație plăcută la atingere. În plus, scaunul are o greutate redusă de 8.5 kg, ceea ce îl face ușor de manevrat și mutat în funcție de preferințele și nevoile copilului tău.

Un aspect important al acestui scaun îl reprezintă înălțimea reglabilă, asigurând că micuțul tău poate atinge podeaua în mod confortabil cu picioarele, promovând astfel o postură corectă și sănătoasă. Indiferent dacă este folosit pentru teme, desene sau activități creative, scaunul Spiker contribuie la crearea unui mediu propice pentru învățare și dezvoltare.

Asamblarea scaunului este simplă și rapidă, cu instrucțiuni clare de montaj incluse în colet. În aproximativ 15-20 de minute, poți oferi copilului tău un scaun ergonomic și atractiv din toate punctele de vedere.

Pentru întreținere, scaunul se curăță ușor cu o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umed. Este important să eviți utilizarea produselor chimice agresive, însă, în general, scaunul Spiker este conceput pentru a rezista uzurii și a oferi un confort durabil.

Scaunul birou ergonomic pentru copii Spiker, nu doar îți îmbogățești designul interior, ci oferi și copilului tău un spațiu propice pentru învățare și creativitate. Alege calitatea și designul pentru o experiență de studiu plăcută și sănătoasă.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 9 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.