Scaun birou pentru copii Doral culoare verde închis

359.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Scaun birou pentru copii Doral culoare verde închis

Alegerea unui scaun birou potrivit pentru copilul tău este esențială pentru confortul și sănătatea sa în timpul activităților de studiu sau de lucru creativ. Scaunul birou pentru copii Doral, într-o nuanță rafinată de verde închis, nu doar că adaugă un element decorativ plăcut în camera copilului, dar oferă și o serie de caracteristici care îl fac alegerea ideală pentru un mediu de învățare confortabil și sănătos.

Cu dimensiuni generoase de 55 cm lățime și 58 cm adâncime, scaunul Doral este proiectat pentru a oferi spațiul necesar pentru mișcarea liberă și confortul copilului tău. Înălțimea totală reglabilă între 88 și 98 cm și înălțimea de la sol la șezut ajustabilă între 45 și 55 cm permit adaptarea scaunului în funcție de înălțimea și preferințele copilului, asigurând o poziție corectă și confortabilă în timpul orelor de studiu sau de lucru.

Scaunul este tapitat cu o stofă verde închisă, oferind astfel un aspect elegant și plăcut la atingere. Greutatea moderată de 9.5 kg face ca acest scaun să fie ușor de manevrat și mutat în funcție de nevoile și preferințele copilului.

Procesul de asamblare este simplu și rapid, iar instrucțiunile de montaj incluse în colet îți vor facilita munca. În aproximativ 15-20 de minute, poți oferi copilului tău un scaun confortabil și atrăgător.

Pentru întreținere, scaunul se curăță ușor cu o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umed. Evită utilizarea produselor chimice dure, optând pentru soluții de curățare delicate, special concepute pentru mobilier.

Alegând scaunul birou pentru copii Doral, investești în confortul și bunăstarea copilului tău. Oferă-i un spațiu propice pentru învățare și creativitate, și contribuie la dezvoltarea sănătoasă a posturii sale. Cu designul elegant și funcționalitatea sa, acest scaun devine nu doar o piesă de mobilier, ci și un partener de nădejde în perioada de școlarizare.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 10 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.