Scaun birou pentru copii Topic culoare negru cu gri

399.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Scaun birou pentru copii Topic culoare negru cu gri

Scaunul de birou pentru copii Topic în culori neutre, negru cu gri, reprezintă o alegere inspirată dacă îți dorești să creezi un spațiu de studiu confortabil și atrăgător pentru copilul tău. Cu un design smart și minimalist, acest scaun nu numai că se integrează armonios în orice cameră, dar oferă și susținerea necesară pentru ca micuțul tău să lucreze rapid și eficient, menținând spatele mereu relaxat într-o poziție corectă.

Confort și ergonomie

Scaunul Topic pentru copii are o construcție ergonomică cu suport lombar, asigurând un confort sporit chiar și în cele mai lungi sesiuni de lucru sau de studiu la birou. Cu înălțime reglabilă, scaunul se adaptează nevoilor individuale ale copilului, contribuind la menținerea unei posturi corecte.

Dimensiuni și reglaj

Cu o lățime de 60 cm și o adâncime de 57 cm, acest scaun se potrivește perfect în spațiul dedicat copilului. Înălțimea totală a scaunului poate fi ajustată între 94 și 104 cm, iar înălțimea de la sol la șezut poate varia între 45 și 55 cm, oferindu-i copilului posibilitatea de a găsi cea mai confortabilă poziție.

Detalii tehnice

Tapițat cu stofă de înaltă calitate și cu o bază solidă din metal, scaunul Topic este rezistent și durabil. Cu o capacitate maximă de suport de 100 kg, acesta oferă stabilitate și siguranță pentru copilul tău în timpul utilizării.

Montaj ușor

Produsul este livrat neasamblat, dar procesul de asamblare este rapid și ușor, necesitând doar 15-20 de minute și ghidându-te pe baza detaliatelor instrucțiuni de montaj incluse în colet.

Îngrijire și curățare

Pentru menținerea aspectului impecabil, scaunul poate fi curățat cu ușurință cu o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umed. Se recomandă evitarea utilizării produselor chimice agresive, cu excepția celor special destinate îngrijirii mobilei.

Investește în confortul și dezvoltarea copilului tău cu scaunul de birou pentru copii Topic, alegerea perfectă pentru cei care apreciază liniile bine definite, simplitatea formelor și funcționalitatea de calitate. Transformă spațiul de studiu al copilului tău într-un mediu plăcut și eficient cu acest scaun ergonomic, contribuind astfel la formarea unor obiceiuri sănătoase în timpul activităților de lucru sau de învățare.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 12 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.