Scaun de birou Valor culoare gri cu negru

459.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Scaun de birou Valor culoare gri cu negru

Scaunul de birou Valor în culoare gri cu negru este alegerea perfectă pentru a-ți îmbunătăți eficiența și confortul la locul de muncă, dacă îți dorești un scaun de birou cu un design inteligent și minimalist. Acest scaun pentru adulți nu numai că oferă o estetică modernă, dar și un suport ergonomic esențial pentru ca tu să poți lucra mai rapid și mai eficient, cu spatele mereu relaxat și susținut într-o poziție corectă.

Confort și ergonomie

Construcția ergonomică a scaunului Valor, cu suport lombar integrat, asigură confortul necesar chiar și în cele mai lungi zile de muncă la birou. Reglajul în înălțime permite adaptarea scaunului la preferințele tale individuale, contribuind la menținerea unei poziții corecte.

Dimensiuni și reglaj

Cu o lățime de 62 cm și o adâncime de 64 cm, scaunul Valor se integrează perfect în spațiul biroului tău. Înălțimea totală poate fi ajustată între 115 și 125 cm, iar înălțimea de la sol la șezut poate varia între 46 și 56 cm, oferindu-ți flexibilitate în găsirea celei mai confortabile poziții.

Detalii tehnice

Scaunul este tapițat cu o stofă perforată, asigurând o optimă aerisire și confort în timpul utilizării îndelungate. Cu o bază din plastic și un reglaj TILT pentru ajustarea unghiului spătarului, acesta oferă o combinație de rezistență și durabilitate. Culoarea predominantă a scaunului este negru, adăugând un plus de eleganță.

Montaj ușor

Livrat neasamblat, scaunul Valor poate fi asamblat rapid și ușor în doar 15-20 de minute, ghidat de instrucțiunile detaliate din colet.

Îngrijire și curățare

Pentru menținerea aspectului impecabil, scaunul se curăță cu ușurință cu o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umed. Se recomandă evitarea utilizării produselor chimice agresive, cu excepția celor special concepute pentru îngrijirea mobilei.

Investește într-un spațiu de lucru confortabil și atrăgător cu scaunul de birou Valor. Apreciatorii liniilor bine definite, simplității formelor și funcționalității vor admira nu doar aspectul exterior al scaunului, ci și beneficiile aduse posturii tale și productivității la birou. Transformă-ți biroul într-un mediu de lucru plăcut și eficient cu acest scaun ergonomic și modern.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 15 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.