Scaun ergonomic de birou pentru Q-121 culoare neagră

279.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Categorie:

Descriere

Scaun ergonomic de birou pentru Q-121 culoare neagră

Alegerea unui scaun ergonomic pentru biroul tău este esențială pentru confortul și sănătatea ta pe termen lung. Scaunul ergonomic de birou Q-121 în culoare neagră, tapițat cu stofă de înaltă calitate, reprezintă o opțiune excelentă pentru oricine dorește să investească într-un spațiu de lucru confortabil și funcțional.

Cu o lungime și adâncime de 41 cm, acest scaun oferă suport adecvat pentru spate și umeri, asigurându-se că poziția ta la birou este una corectă și relaxată. Înălțimea totală reglabilă între 74 și 86 cm îți permite să ajustezi scaunul în funcție de preferințele tale și de înălțimea biroului tău.

Unul dintre aspectele cheie ale acestui scaun este spătarul realizat din mesh perforat, care permite o excelentă circulație a aerului în zona spatelui. Acest aspect nu doar oferă un nivel sporit de confort, dar contribuie și la menținerea unei temperaturi optime în timpul perioadelor îndelungate de lucru.

Cu un sistem de înălțime reglabil, acest scaun dispune de un piston pe gaz, asigurând o ajustare ușoară și precisă în funcție de necesitățile tale. Suportul lombar integrat contribuie la menținerea unei posturi corecte, reducând astfel oboseala și disconfortul în zona spatelui.

Montajul acestui scaun ergonomic este rapid și simplu, ghidat de instrucțiunile detaliate din colet. După asamblare, vei beneficia de un scaun care nu doar adaugă un plus de eleganță biroului tău, dar și îmbunătățește semnificativ experiența ta de lucru.

Stofa de înaltă calitate nu doar că conferă scaunului un aspect sofisticat, dar este și ușor de întreținut și curățat. Este suficient să utilizezi o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umed pentru a păstra aspectul impecabil al scaunului în timp.

Alegând un scaun ergonomic Q-121, nu doar investești în confortul tău, ci și în sănătatea spatelui tău. O poziție corectă și suportul adecvat sunt esențiale pentru a preveni eventualele probleme de sănătate legate de statul îndelungat la birou.

Descoperă beneficiile unui scaun ergonomic de birou și transformă-ți spațiul de lucru într-un mediu care să îți sprijine eficiența și bunăstarea zilnică. Alege Q-121 pentru un plus de confort și rafinament în activitățile tale de zi cu zi la birou.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 15 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.