Insulă bucătărie Veneția bej cu auriu lungime 130cm

Descriere

Insula bucătărie Veneția bej cu auriu lungime 130cm este un tip de mobilier cu stil, personalitate care vine să suplimenteze spațiul de depozitare necesar într-o bucătărie.

Luxul combinat cu funcționalitatea vieții moderne

Insula bucătărie Veneția ne reamintește de liniile arhitecturale bogate în detalii adresate în special familiilor regale. Ornamantele în relief de culoare aurie sporesc eleganța decorativă a corpurilor oferind un rafinament aparte.

Combinația de culori facilitează integrarea acesteia într-o mare varietate de decoruri și creează un efect vizual atrăgător. Insula pentru bucătărie Veneția vine să completeze spațiul de depozitare pentru mobila de bucătărie Veneția și mobila de bucătărie Veneția pe colț, obținându-se astfel un ansamblu cu o linie de design unică.

Are în componență un corp, lungime de 130cm, înălțime 87cm și adâncime 80cm. Este realizată din materiale Premium și beneficiaza de închideri amortizate. Dispune de spații generoase pentru depozitare și expunere fiind ideală pentru bucătării de dimensiuni mari.

În acord cu nevoile omului contemporan, insula pentru bucătărie Veneția ne demonstrează cum designul, funcționalitatea și calitatea se împletesc pentru a da naștere unui produs remarcabil.

Bucătăria este spațiul în care se pregătesc și se servesc mese deliciloase. Insula de bucătărie Veneția are rolul de a crea un climat confortabil, armonios, cu personalitate.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare și pot exista mici diferențe de nuanțe.

Dimensiuni – Insulă bucătărie Veneția bej cu auriu lungime 130cm

Dimensiuni 130cm lungime, 80cm adâncime, 87cm înălțime
Grosime blat 3cm
Termen de garanție 24 de luni

Produsul necesită montaj iar pentru a asigura o montare ușoară, se livrează cu toate accesoriile, cu manual și instrucțiuni de asamblare.

Se recomandă:

– ștergerea suprafețelor cu lavete moi;
– utilizarea produselor specifice pentru luciu și curățarea suprafețelor din lemn;
– a se evita expunerea directă la soare;
– a se evita expunerea îndelungată la umiditate crescută.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 250 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.