Set masă cu 2 scaune de bucătărie San Remo Kabir

439.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Descriere

Set masă cu 2 scaune de bucătărie San Remo Kabir

Ai toate motivele să optezi pentru Setul de masă cu 2 scaune de bucătărie San Remo Kabir, având o structură din oțel și MDF, deoarece acestea sunt atât practice, moderne, cât și concepute cu un design inteligent și minimalist.

Caracteristicile acestui set sunt adaptate nevoilor tale:

Dimensiunea mesei: 70/70/75 cm în înălțime
Materialele folosite: oțel și MDF
Culoare: San Remo
Montajul este simplu și rapid, iar producătorul a avut în vedere ca acest produs să fie asamblat și de către cei fără experiență în montaje complexe. Schița de montaj inclusă în colet îți va ghida pașii, rezultând într-un produs final ușor de montat.

Pentru întreținerea acestui set, poți utiliza o lavetă sau un prosop de hârtie ușor umed. Evită utilizarea produselor chimice, cu excepția celor special create pentru îngrijirea mobilei, pentru a menține aspectul său frumos și durabilitatea în timp.

Alege această piesă de mobilier pentru a aduce un aer modern și funcțional în bucătăria ta. Designul smart și minimalist îl va integra perfect în spațiul tău, oferindu-ți un colț de luat masa practic și plin de stil. Cu acest set San Remo Kabir, te bucuri de o soluție convenabilă și estetică pentru orice moment petrecut în jurul mesei tale.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 35 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.