Dulap dormitor Lima S1 lungime 153cm culoare sonoma

1,939.00lei

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Dulap dormitor Lima S1 lungime 153cm culoare sonoma

Dulapul Lima S1 este o alegere simplă și versatilă, perfectă pentru a se integra în casa ta, aducând cu sine o notă subtilă de eleganță. Detaliile tehnice și modalitatea de asamblare fac din acesta o opțiune convenabilă și accesibilă pentru orice spațiu.

Simplitate și versatilitate
Dulapul Lima S1 impresionează prin simplitatea sa, fiind un element de mobilier versatil, adaptabil la diverse stiluri de amenajare interioară. Designul său curat și liniile simple îl fac potrivit pentru orice cameră din locuința ta.

Materiale durabile
Realizat din MDF și ABS, dulapul oferă o combinație echilibrată între durabilitate și aspect estetic. MDF-ul este cunoscut pentru rezistența sa, iar ABS-ul adaugă o finisare de calitate.

Asamblare rapidă și ușoară
Unul dintre punctele forte ale dulapului Lima S1 este procesul de asamblare rapid și ușor. Produsul nu este livrat asamblat, dar cu ajutorul instrucțiunilor din colet, poți finaliza asamblarea foarte rapid. Această caracteristică face din dulap o soluție practică pentru cei care apreciază eficiența în amenajarea spațiului.

Utilizare imediată
Datorită timpului scurt de asamblare, poți începe să folosești dulapul imediat ce este montat. Aceasta înseamnă că vei beneficia rapid de spațiul suplimentar de depozitare pe care îl oferă.

Potrivit pentru diverse spații
Dulapul Lima S1 poate fi integrat cu ușurință în diverse încăperi, cum ar fi dormitoare, holuri sau birouri. Aspectul său simplu îl face potrivit pentru orice stil de amenajare, de la clasic la modern.

Eleganță în Simplitate
Chiar dacă este simplu, dulapul Lima adaugă o notă de eleganță spațiului în care este plasat. Linia sa curată și finisajul atent realizat îl fac potrivit pentru orice tip de decor.

Garanție 24 luni:
Produsul beneficiază de o garanție de 24 de luni împotriva defectelor de fabricație, oferindu-ți siguranța că investiția ta este protejată.

Dulapul Lima S1 nu doar că adaugă spațiu de depozitare, ci și o notă subtilă de eleganță în casa ta. Cu un proces de asamblare simplu și rapid, acesta este o alegere convenabilă și versatilă pentru cei care apreciază eficiența și designul simplu.

Configurația interioară a dulapului este astfel împărțită:

În partea superioară se găsesc polițe dedicate depozitării hainelor împăturite.
Jumătatea superioară pe verticală dispune de polițe, oferind astfel 4 spații de depozitare pentru hainele împăturite, în timp ce partea inferioară include 2 sertare spațioase.
O altă jumătate pe verticală este destinată bării pentru umerașe, facilitând astfel suspendarea și organizarea hainelor.
Deschiderea ușilor se realizează prin glisare de la stânga la dreapta, cu ajutorul unui sistem de culisare silențios, aducând un plus de confort și discreție în utilizare.

Dimensiunile dulapului sunt următoarele:

Lungime: 153 cm
Adâncime: 58 cm
Înălțime: 210 cm
Greutate produs: 128.2 kg

Notă: Prețul afișat nu include costul montajului!

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 129 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.