Măsuță pentru cafea B011 maro, ovală, din sticlă și metal

599.00lei

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

O măsuță pentru cafea B011 maro, ovală, din sticlă și metal, are un design simplu, modern, îmbinând elemente de sticlă transparentă cu finisaje de culoare maro.

Alegerea combinației de culori, facilitează integrarea acesteia într-o mare varietate de decoruri. Măsuța pentru cafea B011 poate fi amplasată în living, hol, precum și în spații publice gen restaurante, cafenele.

Cele două blaturi sunt prinse între ele prin intermediul picioarelor din inox, obținându-se un design modern și elegant.

Zona din mijloc realizată din sticlă mată de culoare albă este ideală pentru a păstra mereu la îndemână obiectele utilizate mai des.

Blatul de sus în formă ovală este realizat din sticla securizată transparentă tratată termic. Blatul de jos, în formă ovală, tip bază de susținere este realizat din MDF iar acesta prezintă la contactul cu pardoseala role de plastic care protejează gresia sau parchetul împotriva zgârierii și oferă mobilitate.

Forma acestei măsuțe și modul cum sunt combinate elementele constructive dau o personalitate aparte acestui tip de măsuță pentru cafea.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare și pot exista mici diferențe de nuanțe.

Dimensiuni – Măsuță pentru cafea B011 maro, ovală, din sticlă și metal

Lungime 103cm
Lățime 72cm
Înălțime 44cm
Tip masă fixă
Termen de garanție 24 de luni

Produsul necesită montaj iar pentru a asigura o montare ușoară, se livrează cu toate accesoriile, cu manual și instrucțiuni de asamblare.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 10 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.