Măsuță pentru cafea MC-04 zebra dreptunghiulară din sticlă, metal și lemn

399.00lei

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

O măsuță pentru cafea MC-04 zebra dreptunghiulară din sticlă, metal și lemn, are un design simplu, modern, îmbinând elemente de sticlă transparentă cu finisaje de culoare alb cu negru.

Alegerea combinației de culori, facilitează integrarea acesteia într-o mare varietate de decoruri. Măsuța pentru cafea MC-04 zebra poate fi amplasată în living, hol, precum și în spații publice gen restaurante, cafenele.

Cele două blaturi sunt prinse între ele prin intermediul unor elemente din inox, obținându-se un design modern și elegant.

Această măsuță este susținută de picioare din lemn de culoare albă iar acestea prezintă la contactul cu pardoseala inele de plastic care protejează gresia sau parchetul împotriva zgârierii.

Blatul de sus în formă dreptunghiulară este mai mare ca și dimensiuni, fiind realizat din sticla securizată transparentă, tratată termic. Blatul de jos, în formă dreptunghiulară cu motive coloristice gen zebră, tip bază de susținere este realizat din sticlă de culoare alb cu negru și este ideal pentru a păstra mereu la îndemână obiectele utilizate mai des.

Forma acestei măsuțe și modul cum sunt combinate elementele constructive dau o personalitate aparte acestui tip de măsuță pentru cafea.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare și pot exista mici diferențe de nuanțe.

Dimensiuni – Măsuță pentru cafea MC-04 zebra dreptunghiulară din sticlă, metal și lemn

Lungime 100cm
Lățime 60cm
Înălțime 45cm
Tip masă fixă
Termen de garanție 24 de luni

Produsul necesită montaj iar pentru a asigura o montare ușoară, se livrează cu toate accesoriile, cu manual și instrucțiuni de asamblare.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 20 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.