Măsuță pentru cafea MC-36 dreptunghiulară cu sertar, din sticlă și MDF

899.00lei

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

O măsuță pentru cafea MC-36 dreptunghiulară cu sertar, din sticlă și MDF, are un design simplu, modern, îmbinând elemente de sticlă transparentă cu finisaje de culoare alb cu negru.

Alegerea combinației de culori, facilitează integrarea acesteia într-o mare varietate de decoruri. Măsuța pentru cafea MC-36 poate fi amplasată în living, hol, precum și în spații publice gen restaurante, cafenele.

Cele două blaturi sunt prinse între ele prin intermediul unor elemente decorative cu motive florale, obținându-se un design modern și elegant.

Această măsuță este susținută de picioare din metal cromat iar acestea prezintă la contactul cu pardoseala inele de plastic care protejează gresia sau parchetul împotriva zgârierii.

Blatul de sus în formă dreptunghiulară este realizat din MDF de culoare neagră cu design floral și este acoperit cu un strat din sticla securizată transparentă, tratată termic. Blatul de jos, în formă dreptunghiulară, tip bază de susținere este prevăzut cu un sertar cu șină și este ideal pentru a păstra mereu la îndemână obiectele utilizate mai des.

Forma acestei măsuțe și modul cum sunt combinate elementele constructive dau o personalitate aparte acestui tip de măsuță pentru cafea.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare și pot exista mici diferențe de nuanțe.

Dimensiuni – Măsuță pentru cafea MC-36 dreptunghiulară cu sertar, din sticlă și MDF

Lungime 120cm
Lățime 60cm
Înălțime 44,5cm
Tip masă fixă
Termen de garanție 24 de luni

Produsul necesită montaj iar pentru a asigura o montare ușoară, se livrează cu toate accesoriile, cu manual și instrucțiuni de asamblare.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 20 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.