Măsuță pentru cafea Wave ovală, sticlă transparentă și metal, finisaje de culoare albă

299.00lei

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

O măsuță pentru cafea Wave ovală, are un design simplu, modern, îmbinând elemente de sticlă transparentă cu finisaje de culoare albă.

Alegerea combinației de culori, facilitează integrarea acesteia într-o mare varietate de decoruri. Măsuța pentru cafea Wave poate fi amplasată în living, hol, precum și în spații publice gen restaurante, cafenele.

Cele două blaturi sunt prinse între ele prin intermediul picioarelor din inox, obținându-se un design modern și elegant.

Această măsuță este susținută de picioare metalice din inox iar acestea prezintă la contactul cu pardoseala inele de plastic care protejează gresia sau parchetul împotriva zgârierii.

Blatul de sus în formă ovală este mai mare ca și dimensiuni, fiind realizat din sticla securizată transparentă tratată termic. Blatul de jos, format din două piese, tip bază de susținere este realizat din sticlă de culare albă, în formă cu margine rotunjită și este ideal pentru a păstra mereu la indemână obiectele utilizate mai des.

Forma acestei măsuțe și modul cum sunt combinate elementele constructive dau o personalitate aparte acestui tip de măsuță pentru cafea.

Dimensiuni – Măsuță pentru cafea Wave ovală

Lungime 90cm
Lățime 55cm
Înălțime 41cm
Tip masă fixă
Termen de garanție 24 de luni

Produsul necesită montaj iar pentru a asigura o montare ușoară, se livrează cu toate accesoriile, cu manual și instrucțiuni de asamblare.

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 10 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.