Retur în 14 zile

Potrivit legislației în vigoare privind comerțul electronic, Clientul își poate exercita dreptul de retragere din Contract in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la livrarea Produselor sau de la încheierea contractelor în cazul Serviciilor. În acest interval de timp Produsele și/sau Serviciile cumpărate de Client de la Star Ascend Trading SRL sau EVG Mobilă pot fi returnate, fără să fie nevoie de precizarea unor motive de retur, iar sumele plătite vor fi rambursate.

Pentru a ușura procesul de retur și a asigura rapiditatea acestuia, Star Ascend Trading SRL sau EVG Mobilă pune la dispoziția Clientului facilitatea de a completa și trimite un formular de retur ce poate fi descărcat de aici.

În cazul în care Comanda a fost deja achitată, iar Clientul solicită retragerea din Contract in cadrul termenului legal, Star Ascend Trading SRL sau EVG Mobilă va rambursa contravaloarea acesteia în termen de maximum 14 (paisprezece) zile de la data la care Clientul a informat Star Ascend Trading SRL sau EVG Mobilă cu privire la decizia de retragere din Contract.

Contravaloarea Comenzii va fi rambursată folosind aceeași modalitate de plată ca aceea folosită în Tranzacția inițială de Client, în cazul în care acesta nu opteaza pentru o modalitate diferită de încasare a respectivei sume de bani.

Star Ascend Trading SRL sau EVG Mobilă iși rezervă dreptul de a amâna această rambursare până la data recepționării Produselor de la Client. Clientul are responsabilitatea de a asigura ambalarea corespunzătoare a Produselor pentru a fi returnate intacte (nedeteriorate).

Star Ascend Trading SRL sau EVG Mobilă își rezervă dreptul de a reține din sumele rambursate Clientului valoarea care rezultă din diminuarea valorii Produselor în urma manipulării acestora de către Client, în cazul în care aceste manipulari sunt altele decât cele strict necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor și a funcționalității Produselor.

Star Ascend Trading SRL sau EVG Mobilă va returna doar contravaloarea produsului, nu și costurile de transport. Cheltuielile de retur(transportul la retur) vor fi suportate de către client.