Set masă + 4 scaune de bucătărie din lemn New Starter

1,129.00lei

Sună la 0761 406 266 pentru a comanda simplu prin telefon

În 2-5 zile lucrătoare ai produsul acasă

Retur în 14 zile

Garanție 2 ani

Nou! Asigurăm transport gratuit pe o rază de 30 km în jurul localităților Petroșani (Județul Hunedoara) și Craiova (Județul Dolj).

Descriere

Set masă + 4 scaune de bucătărie din lemn New Starter

Alegerea unei mese și a unor scaune de bucătărie din lemn New Starter se potrivește perfect spațiului tău, aducând o notă simplă și versatilă în livingul sau bucătăria ta. Interiorul casei tale va fi admirat de cei care apreciază liniile bine definite și stilul clasic. Scaunele impresionează prin design-ul lor simplu și oferă un confort optim.

Dimensiunile mesei sunt următoarele:

Înălțimea mesei: 74 cm
Lățimea mesei: 72 cm
Lungimea mesei: 110 cm

Dimensiunile scaunelor sunt:

Lățime: 42 cm
Adâncime: 47 cm
Înălțimea totală: 84 cm
Înălțimea șezutului față de sol: 44 cm

Materialele utilizate pentru atât cadrul mesei, cât și pentru scaune includ lemn masiv și MDF, asigurând stabilitate și durabilitate. Șezutul scaunelor este tapițat cu o stofă rezistentă în timp, ușor de întreținut și curățat. Materialele principale sunt lemn masiv, MDF și stofă, iar culorile disponibile sunt Wenge și Espresso. Stilul este unul clasic, iar masa oferă 4 locuri, având o greutate maximă admisă de 100 kg.

Produsul este livrat neasamblat, dar asamblarea este rapidă și ușoară, fiind facilitată de instrucțiunile de montaj incluse în colet.

Pentru a menține calitatea produsului, te sfătuim să eviți folosirea înălbitorului la spălarea tapiseriei. Eventualele scurgeri și pete ar trebui îndepărtate numai cu ajutorul soluțiilor de curățare profesionale pentru tapiserii.

Produsul beneficiază de o garanție de 24 de luni împotriva defectelor de fabricație. Este important să menționăm că garanția nu acoperă daunele cauzate de utilizarea inadecvată a produsului și uzura naturală datorată utilizării normale.

Notă: Prețul afișat nu include costul montajului!

Oferim garanția că primești mobilierul preferat complet (fără piese lipsă) și nedeteriorat (în perfectă stare).

Informații suplimentare

Greutate 50 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.